Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
West Rent A Car
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchirieri auto in Timisoara si aeroport
16 €
Brand
Rent a car
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
West Rent a Car inchirieri auto in Timisoara si Aeroport

West Rent a Car este o firma de inchirieri auto tanara si dinamica care a inregistrat o crestere rapida in ultimii ani. Grija pentru calitatea serviciilor oferite, siguranta, punctualitate, sunt doar cateva dintre aspectele pentru care clientii nostri ne percep ca fiind un partener de incredere pentru serviciile de inchirieri auto Timisoara.

Inchirieri auto Timisoara
West Rent a Car Timisoara ofera servicii de inchirieri auto si inchirieri masini ieftine cu preturi incepand de la 16 € (tva + toate taxele incluse), bazate pe transparenta, calitate si siguranta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si fara un card de credit.

Inchirieri masini livrare in Aeroport
Oferim de asemenea posibilitatea de a prelua / preda masina gratuit in aeroportul Traian Vuia din Timisoara. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism din Timisoara sau din aeroport, West Rent a Car este raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate.

Toate preturi de inchirieri masini afisate contin tva, asigurare, rovineta, km nelimitati, asistenta rutiera non-stop, si sunt aplicate exclusiv pe teritoriul Romaniei.
Numarul nelimitat de kilometri se aplica doar pentru rezervarile de 4 sau mai multe zile.
Masinile noastre pot fi inchiriate si in afara tarii pe anumite termene si conditii, tariful inchirierii respective se calculeaza in functie de perioada si km efectuati.
West Rent a Car aplica o taxa fixa de 10 € in situatia de Preluare-Predare masina in afara programului (de la 21:30 - 08:00) din aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

West Rent a Car Timisoara - Siguranta si Confort
Cel mai simplu mod de a descoperi Timisoara si imprejurimile sale, este cu siguranta la bordul unei masini.
Exista mai multe optiuni atunci cand vine vorba de inchirieri auto Timisoara, dar credem ca serviciul nostru de calitate, va asigura sa obtine siguranta si confortul de care aveti nevoie.
Gama noastra de inchirieri auto include cate ceva pentru fiecare gust si buget. Oricare ar fi cerintele voastre, puteti fi sigur ca avem solutia de masini de inchiriat pentru dumneavoastra. Daca intr-adevar gasiti dificultate in alegerea masini dorite, nu ezitati sa ne contactati la - 0749.540.954 - si echipa noastra va poate ajuta in vederea alegerii potrivite.

Cerinte esentiale pentru inchirieri auto Timisoara
Varsta minima 21 ani
Carte de identitate sau pasaport
Permis de conducere valabil cu vechime de minim un an

West Rent a Car Timisoara | Tel: +40 749 54 09 54
Garantam cel mai bun raport calitate / pret la inchirieri masini

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura